Google Blogoscoped

Forum

Graduates of Labs: Google Reader and GOOG-411  (View post)

Tony Ruscoe [PersonRank 10]

Tuesday, September 18, 2007
12 years ago9,067 views

Does this mean it's going to Beta or skipping straight to being a fully fledged service? The logo still has the Labs icon in it for me...

[Edit: Updated and posted to the blog – Tony]

TOMHTML [PersonRank 10]

12 years ago #

it's available in French and many other languages

Above 2 comments were made in the forum before this was blogged,

Tony Ruscoe [PersonRank 10]

12 years ago #

For reference, old logo:


google.com/reader/ui/418499914 ...



New logo:


google.com/reader/ui/242608461 ...

David [PersonRank 0]

12 years ago #

Congratulations Reader!!! :)

Meoip [PersonRank 1]

12 years ago #

I invented it's not you it's me.

RC [PersonRank 10]

12 years ago #

GOOG-411 is simply the best 411 ever. And to top it all, its free.

If only G promoted it, it would be a killer app.

RC [PersonRank 10]

12 years ago #

I wish they really clean up this webpage.

google.com/mobile/

It's confusing and cumbersome to use. Who uses text message to click on a link?

IBreakCellPhones [PersonRank 1]

12 years ago #

So how do we notify Google of bugs in the 411 service? I was looking for a business in Sachse, Texas. It's pronounced SACK-see. It kept redirecting me to Houston, and I didn't know the zip code.

Libran Lover [PersonRank 4]

12 years ago #

Does GOOG-411 really bring no income to the company? I had assumed that they got paid from the business everytime a call was directed to them through GOOG-411 or something.

Mysterius [PersonRank 10]

12 years ago #

For some reason, Google Reader is stuck in an old version for me. I can't see the search box, there's no offline option (and I do have Google Gears installed), and the logo is still the old version. Does anyone have a clue what's up with me?

Bill Mac [PersonRank 9]

12 years ago #

I'm also having problems with Reader/Gears. I do have Gears installed, but Reader persists in telling me I don't. It had been working up until a few days ago, but now I see the original "Offline" link, instead of the arrow icons. I have tried re-installing Gears to no avail.

Is anyone else having this problem?

Martin Porcheron [PersonRank 10]

12 years ago #

This was fixed for me this morning, along with another Reader bug I had.

Mysterius [PersonRank 10]

12 years ago #

Well, guess what? It's now working for me! The only sort-of bug is how the page doesn't load immediately after I go to it; the logo and bar show up first, then "Loading..." pops up a couple seconds later, and then the rest of the screen comes up.

Bill Mac [PersonRank 9]

12 years ago #

I find if I access Reader over HTTPS, Gears works fine. However, if using just HTTP, Reader doesn't offer me the option to go offline. Odd.

David Hetfield [PersonRank 10]

12 years ago #

Just to let you guys know, the labs page of Google 411 service is still available ;

labs.google.com/goog411/

Mambo [PersonRank 10]

12 years ago #

The top navigation on Google Reader isn't appearing on my computer.

Tony Ruscoe [PersonRank 10]

12 years ago #

>> ... although I’m not seeing any links to these other services yet.

And it's still not showing on mine either.

This thread is locked as it's old... but you can create a new thread in the forum. 

Forum home

Advertisement

 
Blog  |  Forum     more >> Archive | Feed | Google's blogs | About
Advertisement

 

This site unofficially covers Google™ and more with some rights reserved. Join our forum!