Google Blogoscoped

Forum

problem while loading image from google charts api

nick [PersonRank 0]

Wednesday, November 17, 2010
9 years ago6,348 views

i am using google bar chart for representing data for ma web application.but it works properly only if i am running the application for the very first time by opening a browser...if i try for a second time by keeping my first browser window open..i am not getting the new chart corresponding to new values..it just loading the old graph(chart) again as if from a cache....
any help is appreciated..
thanks in advance!!!

Roger Browne [PersonRank 10]

9 years ago #

If the chart has new values, the URL will be different and the image won't be cached.

Are you by any chance saving the images yourself on your own server?

George R [PersonRank 10]

9 years ago #

Are you trying to replace the first image with the second or are you trying to render them both together?

You say:
"if i try for a second time by keeping my first browser window open ..."

Is the second try in the same browser window?

Are you generating the chart url with javascript? An error in your javascript code could prevent the url from being generated or the image from being replaced. Have the javascript print the url along with loading it. You can then see what is happening.

Can you provide the urls here for us to try?

This thread is locked as it's old... but you can create a new thread in the forum. 

Forum home

Advertisement

 
Blog  |  Forum     more >> Archive | Feed | Google's blogs | About
Advertisement

 

This site unofficially covers Google™ and more with some rights reserved. Join our forum!