Google Blogoscoped

Forum

Strange bug in Google Base

Art-One [PersonRank 10]

Monday, November 27, 2006
11 years ago1,945 views

There is already a few months a strange bug in Google Base...

Look at this screenshot:


gblogos.googlepages.com/base-p ...



I want to upload a pdf document in Google Base and after it is uploaded it gives an error mentioning that it is not allowed to upload a .pdf.

But if you look at the pdf's I already uploaded, it is possible to do it. It is also mentioned on there help pages: base.google.com/support/bin/an ...

I've already mailed this problem to the Google Base support team, there was some feedback for a few mails, but after this they stopped to reply...

I have this problem for some months now, the strange thing is sometimes it doesn't give a problem at all...

Does anybody experience the same problem? (My browser FF2.)

dpneal [PersonRank 10]

11 years ago #

why do 2 of your already uploaded pdf's have different icons?

Art-One [PersonRank 10]

11 years ago #

[put at-character here]dpneal: yeah, that's strange too, the one pd GBase recognise as a genuine pdf document, the other document GBase supposes it is an html document...

BTW I did the upload now with IE7 and that did work immediatly. So it could be a problem with FF too...

This thread is locked as it's old... but you can create a new thread in the forum. 

Forum home

Advertisement

 
Blog  |  Forum     more >> Archive | Feed | Google's blogs | About
Advertisement

 

This site unofficially covers Google™ and more with some rights reserved. Join our forum!